Potrzebny Leasing bez BIK wpłata 20%

Pytania podatkowe, wiadomości z branży leasingowej, sprzęt poleasingowy, dyskusje ogólne
Regulamin forum
Forum leasingowe, na którym możesz zapytać o wszystko, co jest związane z leasingiem i wynajmem długoterminowym. Odpowiedzi udzielają eksperci i osoby z branży, ale panuje tu luźna atmosfera bez regulaminowego rygoru, więc nie krępuj się dyskutować. Zachęcamy także do wyrażania swoich opinii o leasingodawcach i dzielenia się swoimi doświadczeniami.
Awatar użytkownika
rafiki

Potrzebny Leasing bez BIK wpłata 20%

Post autor: rafiki »

Witam.
Jak w temacie interesuje mnie leasing bez BIK z wpłata początkową między 10 a 20%( KRD i inne są czyste). Prowadzę działalność od 05.03.2012 przychód firmy do grudnia to około 55000zł, potrzebuje leasingu na auto osobowe 2004r. cena brutto 25000zł. Czy ktoś pomoże?

// Szukasz oferty leasingowej dla zadłużonych? > Leasing bez BIK, KRD oraz z zaległościami US i ZUS

Uzyskaj najlepsze możliwe warunki Leasingu i Ubezpieczenia GAP

Wyszukiwarka Leasingu  - Otrzymasz oferty od bankowych leasingodawców. Porównasz warunki i unikniesz kosztownych błędów.

Kalkulator Ubezpieczenia GAP  - Kupisz dobry GAP fakturowy taniej na włąsną rękę.

Awatar użytkownika
Michał Krupiński
PRO

Re: Potrzebny Leasing bez BIK wpłata 20%

Post autor: Michał Krupiński »

rafiki pisze:Witam.
Jak w temacie interesuje mnie leasing bez BIK z wpłata początkową między 10 a 20%( KRD i inne są czyste). Prowadzę działalność od 05.03.2012 przychód firmy do grudnia to około 55000zł, potrzebuje leasingu na auto osobowe 2004r. cena brutto 25000zł. Czy ktoś pomoże?
Trochę za stary ten samochód.
Mogę Ci podać nazwę firmy, która teoretycznie może sfinansować nawet tak stary rocznik oraz teoretycznie nie bierze pod uwagę BIK.
Ostrzegam jednak, że przy tym roczniku, to oferta raczej będzie średnio atrakcyjna.

Jak coś to pisz na adres michal(at)fmleasing.pl. Uprzedzam jednak, że podam Ci jedynie nazwę - nie przygotuję oferty, nie biorę prowizji i nie mam z tą firmą nic wspólnego, poza tym, że wiem, że teoretycznie podejmują się takich tematów.
"Doradca finansowy to człowiek, który obraca twoimi pieniędzmi do momentu, w którym się skończą."

OFERTY LEASINGU NA FORUM:
Wyszukiwarka Leasingu | Najprostszy sposób pozyskania ofert leasingu od wielu firm (bez pośredników)

Awatar użytkownika
rafiki

Post autor: rafiki »

"Michael" napisałem na email, chętnie kupił bym nowsze auto ale idzie za tym wyższa cena i wyższa wpłata początkowa, jestem na chwile obecną przyszykowany na wpłatę w okolicach 6000zł.

Awatar użytkownika
Michał Krupiński
PRO

Post autor: Michał Krupiński »

rafiki pisze:"Michael" napisałem na email, chętnie kupił bym nowsze auto ale idzie za tym wyższa cena i wyższa wpłata początkowa, jestem na chwile obecną przyszykowany na wpłatę w okolicach 6000zł.
Odpowiedziałem

Pozdrawiam
"Doradca finansowy to człowiek, który obraca twoimi pieniędzmi do momentu, w którym się skończą."

OFERTY LEASINGU NA FORUM:
Wyszukiwarka Leasingu | Najprostszy sposób pozyskania ofert leasingu od wielu firm (bez pośredników)

ODPOWIEDZ