jak zacząć??
Regulamin forum
Forum leasingowe, na którym możesz zapytać o wszystko, co jest związane z leasingiem i wynajmem długoterminowym. Odpowiedzi udzielają eksperci i osoby z branży, ale panuje tu luźna atmosfera bez regulaminowego rygoru, więc nie krępuj się dyskutować. Zachęcamy także do wyrażania swoich opinii o leasingodawcach i dzielenia się swoimi doświadczeniami.
Forum leasingowe, na którym możesz zapytać o wszystko, co jest związane z leasingiem i wynajmem długoterminowym. Odpowiedzi udzielają eksperci i osoby z branży, ale panuje tu luźna atmosfera bez regulaminowego rygoru, więc nie krępuj się dyskutować. Zachęcamy także do wyrażania swoich opinii o leasingodawcach i dzielenia się swoimi doświadczeniami.
jak zacząć??
Witam, mam problem, jestem osoba pracującą nie stać mnie na kupno auta a mam szanse na prace w kurierce na własne działalności. Chciałbym zmienić prace ale boje się że nie dostanę leasingu. Mam 24 lata i dwójkę dzieci i dla nich nie chce ryzykować , że zostanę bez pracy. Pozdrawiam i dzięki za pomoc
- Michał Krupiński
- PRO
Re: jak zacząć??
Myślę, że możesz bez zwalniania się z pracy zarejestrować działalność i złożyć wniosek o leasing. Jeżeli dostaniesz leasing, to zwalniasz się z pracy i jest po temacie.maniutek pisze:Witam, mam problem, jestem osoba pracującą nie stać mnie na kupno auta a mam szanse na prace w kurierce na własne działalności. Chciałbym zmienić prace ale boje się że nie dostanę leasingu. Mam 24 lata i dwójkę dzieci i dla nich nie chce ryzykować , że zostanę bez pracy. Pozdrawiam i dzięki za pomoc
Jeżeli nigdzie nie dostaniesz leasingu, to po prostu wyrejestrujesz działalność.
Może nie będzie to tak super łatwo jak napisałem, ale sądzę, że da się to połączyć, żeby ubiegać się o leasing bez wcześniejszego zwalniania się z pracy.
Musisz tylko pamiętać, że dla zupełnie nowych firm minimalna wpłata to raczej nie będzie mniej niż 15%, a może być nawet 20-25% (to już zależy od leasingodawcy) wartości samochodu.
Istotne jest też, żebyś nie miał długów i złej historii kredytowej w KRD, BIK i tym podobnych bazach informacji dłużnikach i płatnikach.
"Doradca finansowy to człowiek, który obraca twoimi pieniędzmi do momentu, w którym się skończą."
OFERTY LEASINGU NA FORUM:
Wyszukiwarka Leasingu | Najprostszy sposób pozyskania ofert leasingu od wielu firm (bez pośredników)
Wyszukiwarka Leasingu | Najprostszy sposób pozyskania ofert leasingu od wielu firm (bez pośredników)
a jest możliwiść a zeby kolega poprosił przedstawiciela firmy kurierskiej a zeby ten mu wypisał zaświadczenie ze podpiszą umowe o współpracy i bedzie miał jakieś zarobki?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Oczywiście.julek pisze:a jest możliwiść a zeby kolega poprosił przedstawiciela firmy kurierskiej a zeby ten mu wypisał zaświadczenie ze podpiszą umowe o współpracy i bedzie miał jakieś zarobki?
Pozdrawiam
To może pomóc.
Z kryzysem finansowym jest jak z piłką nożną - wszyscy się teraz na nim znają.