PORECZYCIEL (Millenium Bank)

Pytania podatkowe, wiadomości z branży leasingowej, sprzęt poleasingowy, dyskusje ogólne
Regulamin forum
Forum leasingowe, na którym możesz zapytać o wszystko, co jest związane z leasingiem i wynajmem długoterminowym. Odpowiedzi udzielają eksperci i osoby z branży, ale panuje tu luźna atmosfera bez regulaminowego rygoru, więc nie krępuj się dyskutować. Zachęcamy także do wyrażania swoich opinii o leasingodawcach i dzielenia się swoimi doświadczeniami.
Awatar użytkownika
TeVz

PORECZYCIEL (Millenium Bank)

Post autor: TeVz »

Jako poreczyciel musialem splacic 80% wartosci leasingu samochodu ciezarowego.. Moje pytanie brzmi: czy w przypadku zaplaty kwoty przekraczajacej 50% wartosci wraz z odstetkami jest jednoznaczne z jego wykupieniem oraz przeniesieniem wlasnosci na mnie? Jak to wyglada w swietle prawa, co mozna zrobic z ow faktem.. Dodam, ze na chwile obecna nie mam pieniedzy i zadnego kontaktu z osoba, ktora leasingu nie splacala (obywatel Danii), o samochodzie nie wspomne.. Prosze o powazne odpowiedzi, z gorzy dziekuje..

Uzyskaj najlepsze możliwe warunki Leasingu i Ubezpieczenia GAP

Wyszukiwarka Leasingu  - Otrzymasz oferty od bankowych leasingodawców. Porównasz warunki i unikniesz kosztownych błędów.

Kalkulator Ubezpieczenia GAP  - Kupisz dobry GAP fakturowy taniej na włąsną rękę.

Awatar użytkownika
palacz

Re: PORECZYCIEL (Millenium Bank)

Post autor: palacz »

Czyli co się stało z samochodem?

Kontaktowałeś się już z Millennium Leasing? Prawo do wykupu generalnie ma leasingobiorca, ale możesz od niego dochodzić zwrotu poniesionych wydatków.

ODPOWIEDZ