Pomoc praca magisterska
Regulamin forum
Forum leasingowe, na którym możesz zapytać o wszystko, co jest związane z leasingiem i wynajmem długoterminowym. Odpowiedzi udzielają eksperci i osoby z branży, ale panuje tu luźna atmosfera bez regulaminowego rygoru, więc nie krępuj się dyskutować. Zachęcamy także do wyrażania swoich opinii o leasingodawcach i dzielenia się swoimi doświadczeniami.
Forum leasingowe, na którym możesz zapytać o wszystko, co jest związane z leasingiem i wynajmem długoterminowym. Odpowiedzi udzielają eksperci i osoby z branży, ale panuje tu luźna atmosfera bez regulaminowego rygoru, więc nie krępuj się dyskutować. Zachęcamy także do wyrażania swoich opinii o leasingodawcach i dzielenia się swoimi doświadczeniami.
- sylwia1106
Pomoc praca magisterska
Witam. Piszę pracę magisterską odnośnie leasingu. Jestem aktualnie na ostatnim rozdziale w którym muszę zaprezentować daną firmę która korzysta z leasingu, jak się to u niej kształtuje w sprawozdaniach co z kosztami. Jednakże nie mam pojęcia jak się za to zabrać. Proszę o pomoc 

- Jarosław Król
- Administracja
Re: Pomoc praca magisterska
Ale to chodzi o sposób księgowania?
- sylwia1106
Re: Pomoc praca magisterska
Potrzebne mi są dane pewnej firmy odnośnie rat kosztowych miesięcznych, półrocznych i rocznych związanych z leaisngiem, co leasingują i jak wyliczają cenę zakupu