Gdzie leasing komputerów?
Regulamin forum
Forum leasingowe, na którym możesz zapytać o wszystko, co jest związane z leasingiem i wynajmem długoterminowym. Odpowiedzi udzielają eksperci i osoby z branży, ale panuje tu luźna atmosfera bez regulaminowego rygoru, więc nie krępuj się dyskutować. Zachęcamy także do wyrażania swoich opinii o leasingodawcach i dzielenia się swoimi doświadczeniami.
Forum leasingowe, na którym możesz zapytać o wszystko, co jest związane z leasingiem i wynajmem długoterminowym. Odpowiedzi udzielają eksperci i osoby z branży, ale panuje tu luźna atmosfera bez regulaminowego rygoru, więc nie krępuj się dyskutować. Zachęcamy także do wyrażania swoich opinii o leasingodawcach i dzielenia się swoimi doświadczeniami.
Witam. Interesuje mnie leasing sprzętu komputerowego o wartości 40000 zł. Która firma zajmuje się tym? Którą polecacie? Może ktoś z was ma dobra ofertę?
Ostatnio zmieniony 27 kwie 2009, o 21:49 przez administracja, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Zmiana tytułu na bardziej czytelny
Powód: Zmiana tytułu na bardziej czytelny
Leasing komputerów
Z komputerami jest ciężko. Mi kiedyś polecano firme Grenke, ale ostatecznie nie skorzystałem
Leasing komputerów
Witam. Nie skozystałeś. Czy coś był nie tak?
- Tomasz Piotrowski
- PRO
Leasing komputerów
W komputery nikomu nie chce się za bardzo bawić przy takich kwotach - z całym szacunkiem.
Teoretycznie taką umowę może zaoferować ci prawie kazda firma. Muszą tylko uznać, że będziesz dla nich cennym klientem.
Teoretycznie taką umowę może zaoferować ci prawie kazda firma. Muszą tylko uznać, że będziesz dla nich cennym klientem.

OFERTY LEASINGU NA FORUM:
Wyszukiwarka Leasingu | Najprostszy sposób pozyskania ofert leasingu od wielu firm (bez pośredników)
Wyszukiwarka Leasingu | Najprostszy sposób pozyskania ofert leasingu od wielu firm (bez pośredników)
Leasing komputerów
Od disiaj jest Opel Insignia
- Michał Krupiński
- PRO
Re: Leasing komputerów
Chyba koledze wątki się pomyliły.DAX pisze:Od disiaj jest Opel Insignia

Ale informacja bardzo istotna!

"Doradca finansowy to człowiek, który obraca twoimi pieniędzmi do momentu, w którym się skończą."
Leasing komputerów
Kiedys pracowalem w firmie ktora leasingowala laptopy w Raiffeisenie. Tak tylko podpowiadam 

- Michał Krupiński
- PRO
Raiffeisen i komputery? To raczej cienko wygląda, chyba, że dla wyjątkowo dobrych, znanych im klientów.
Kolega Nick888 trochę za mało napisał o swojej firmie. Faktem jest, że leasing komputerów jest dość niewdzięczny.
O Grenke słyszałem (podkreślam, że tylko słyszałem), że trochę zdzierają, ale faktem jest, że jeśli się w tym specjalizuję, to pewnie nie powinno być jakiegoś większego problemu.
Kolega Nick888 trochę za mało napisał o swojej firmie. Faktem jest, że leasing komputerów jest dość niewdzięczny.
O Grenke słyszałem (podkreślam, że tylko słyszałem), że trochę zdzierają, ale faktem jest, że jeśli się w tym specjalizuję, to pewnie nie powinno być jakiegoś większego problemu.
"Doradca finansowy to człowiek, który obraca twoimi pieniędzmi do momentu, w którym się skończą."
Bardzo dziękuję za wszystkie wpisy. Ostatecznie leasingodawcę polecił nam sklep w którym zamówiliśmy komputeru.
Nie uwierzycie... to jest Grenke Leasieng.

Re: Gdzie leasing komputerów?
Słusznie. Rozwiązania vendorowe są najmniej absorbujące przy tego typu przedmiotach leasingu. Trzeba tylko być zorientowanym żeby za bardzo nie przepłacić.nick888 pisze:Bardzo dziękuję za wszystkie wpisy. Ostatecznie leasingodawcę polecił nam sklep w którym zamówiliśmy komputeru.
Z kryzysem finansowym jest jak z piłką nożną - wszyscy się teraz na nim znają.