Leasing konsumencki czy zakup za gotówkę?
Leasing konsumencki czy zakup za gotówkę?
Witam
Mam pytanie dotyczące leasingu czy warto brać w mojej sytuacji. Posiadam około 100 tyś złotych na auto i właśnie pada tu moje pytanie czy bardziej mi się opłaca kupić samochód czy wsiąść w leasing.
Dziękuję za wszystkie odpowiedzi.
Mam pytanie dotyczące leasingu czy warto brać w mojej sytuacji. Posiadam około 100 tyś złotych na auto i właśnie pada tu moje pytanie czy bardziej mi się opłaca kupić samochód czy wsiąść w leasing.
Re: Leasing konsumencki czy zakup za gotówkę?
To zależy. Jeśl gotówka nie będzie Ci potrzebna, to nie ma większego sensu płacić za oprocentowanie leasingu.Pita pisze:Witam
A jeśli możesz jej potrzebować na inne cele, to warto pomyśleć, o ile warunki finansowania będą tanie i dobre
Z kryzysem finansowym jest jak z piłką nożną - wszyscy się teraz na nim znają.
OFERTY LEASINGU NA FORUM:
Wyszukiwarka Leasingu | Najprostszy sposób pozyskania ofert leasingu od wielu firm (bez pośredników)
OFERTY LEASINGU NA FORUM:
Wyszukiwarka Leasingu | Najprostszy sposób pozyskania ofert leasingu od wielu firm (bez pośredników)