[Ankieta] Opinie i komentarze o BNP Paribas Lease
- administracja
- FmLeasing.pl
[Ankieta] Opinie i komentarze o BNP Paribas Lease
Zapraszamy do wyrażenia opinii i/lub oddania głosu w ankiecie dotyczącej firmy:
BNP Paribas Lease
Zachęcamy do dzielenia się swoimi doświadczeniami i uwagami. Jednocześnie prosimy o przemyślane i wyważone wpisy.
Jeżeli chcesz poznać/umieścić opinię o innej firmie:
Opinie o firmach leasingowych - lista >
UWAGA! Zamieszczenie opinii nie wymaga rejestracji na forum. Rejestracja jest jednak konieczna aby głosować w ankietach.
Tu zarejestrujesz się w kilka sekund >
BNP Paribas Lease
Zachęcamy do dzielenia się swoimi doświadczeniami i uwagami. Jednocześnie prosimy o przemyślane i wyważone wpisy.
Jeżeli chcesz poznać/umieścić opinię o innej firmie:
Opinie o firmach leasingowych - lista >
UWAGA! Zamieszczenie opinii nie wymaga rejestracji na forum. Rejestracja jest jednak konieczna aby głosować w ankietach.
Tu zarejestrujesz się w kilka sekund >
http://www.FmLeasing.pl | Kontakt: forum(at)fmleasing.pl
Re: [Ankieta] Opinie i komentarze o BNP Paribas Lease
Witam!
Pierwszy raz spotkałem się z taką arogancją ze strony firmy bankowej. Tam pracują chyba jakieś gwiazdy finansjery ze stolycy. A na pewno tak o sobie myślą.
Z takim olewaniem i pomiataniem przyszłym klientem nie miałem jeszcze do czynienia. Nie odpowiadali na najbardziej banalne pytania. Kontakt na e-mail nie istnieje. Przez telefon spychologia i na każde pytanie każą kontaktować się z handlowcem, a handlowiec nie odbiera telefonów przez całe dnie i nigdy nie oddzwania.
Pomimo ciekawej oferty zrezygnowałem, dziś puściły mi nerwy i zacząłem rozmawiać z konkurencją.
Z czystym sumieniem nie polecam tej firmy, chyba, że ktoś lubi jak mu ktoś robi łaskę, że żyje.
Pierwszy raz spotkałem się z taką arogancją ze strony firmy bankowej. Tam pracują chyba jakieś gwiazdy finansjery ze stolycy. A na pewno tak o sobie myślą.
Z takim olewaniem i pomiataniem przyszłym klientem nie miałem jeszcze do czynienia. Nie odpowiadali na najbardziej banalne pytania. Kontakt na e-mail nie istnieje. Przez telefon spychologia i na każde pytanie każą kontaktować się z handlowcem, a handlowiec nie odbiera telefonów przez całe dnie i nigdy nie oddzwania.
Pomimo ciekawej oferty zrezygnowałem, dziś puściły mi nerwy i zacząłem rozmawiać z konkurencją.
Z czystym sumieniem nie polecam tej firmy, chyba, że ktoś lubi jak mu ktoś robi łaskę, że żyje.
- Nikita_Bennet
W sumie oferta ciekawa to fakt i tańsza niż dealerska. Ja czekam na dokumenty, zobaczymy jak to będzie choć chyba już złapałem ich na babolu, zobaczymy jak z tego wybrną
Nie omieszkam napisać.
-
Macio
Właśnie zakończył mi się leasing w BNP Paribas Leasing ...i
....na pożegnanie niespodzianka: opłata za zakończenie leasingu (w terminie, zgodnie z umową!) 400zł netto!
....nigdy więcej BNP Paribas! Odradzam!
....na pożegnanie niespodzianka: opłata za zakończenie leasingu (w terminie, zgodnie z umową!) 400zł netto!
....nigdy więcej BNP Paribas! Odradzam!
Większość przedmiotów można u nich wyleasingować będąc klientem korporacyjnym z przychodem powyżej 10 mln zł.
To stanowi duże ograniczenie.
To stanowi duże ograniczenie.
-
Rmo
Najbardziej skurwiała firma leasingowa. Zero kontaktu. Totalny zlew i naliczają bezpodstawnie noty. Unikać
Leasing w PNB PARIBAS - oby tylko nie tam. Na emaile z prośbą o wyjaśnienie nieścisłości w opłatach wysyłają terenową firmę windykacyjną, następnie trzeba opłacić koszty interwencji a także opłatę, około 800,- za zlecenie tej interwencji. Każde pismo od nich, typu wezwanie do zapłaty, duplikat faktury, i tym podobne, to 123,00 PLN. Miałem kilka leasingów, ale jeszcze nigdy tak nieprzyjaznego. Pozdrawiam Dariusz.
-
LilKim
TOTALNE DNO I ZERO PROFESJONALIZMU. Miałam u nich samochód w leasingu. W odpowiedzi na moje zapytania odpisuja zdawkowo i bez konkretnej odpowiedzi. Nie chca rozwiazać problemu, udajac że nie istnieje. Za każdym razem informacja zwrotna jest INNA (na to samo zapytanie) a ich styl odpowiedzi taki, jakbym była jakimś debilem, którego można wydoić. Porażka
-
Jarek !
Nigdy więcej!!! Wszystko ładnie pięknie do momentu zdania urządzenia najmowanego !!! W moim przypadku, zdałem urządzenie w perfekcyjnym stanie a i tak sobie zarządali pieniądze za stan urządzenia!!!
-
Radek 123455
Absolutny dramat.
To co mówili przed podpisaniem umowy, okazało się nieprawdą. Oszukali klienta.
Absolutnie odradzam każdemu.
To co mówili przed podpisaniem umowy, okazało się nieprawdą. Oszukali klienta.
Absolutnie odradzam każdemu.