leasing samochodu dla nowej firmy

Pytania podatkowe, wiadomości z branży leasingowej, sprzęt poleasingowy, dyskusje ogólne
Regulamin forum
Forum leasingowe, na którym możesz zapytać o wszystko, co jest związane z leasingiem i wynajmem długoterminowym. Odpowiedzi udzielają eksperci i osoby z branży, ale panuje tu luźna atmosfera bez regulaminowego rygoru, więc nie krępuj się dyskutować. Zachęcamy także do wyrażania swoich opinii o leasingodawcach i dzielenia się swoimi doświadczeniami.
Awatar użytkownika
Mg-trans

Re: leasing samochodu dla nowej firmy

Post autor: Mg-trans »

:lol: raifaisen bank nowa firma może działać od 2 dni mają swoje auta na stronie http://www.placpoleasingowy.pl wpłata to tylko 10% dokumenty wpis do ewidencji nip regon ja tam wzięłem nowego mercedesa sprintera dostałem ubezpieczenie wpłaciłem 8 Tys bo kosztował 80 tys netto. I jeżdżę sobie zero problemow polecam

Uzyskaj najlepsze możliwe warunki Leasingu i Ubezpieczenia GAP

Wyszukiwarka Leasingu  - Otrzymasz oferty od bankowych leasingodawców. Porównasz warunki i unikniesz kosztownych błędów.

Kalkulator Ubezpieczenia GAP  - Kupisz dobry GAP fakturowy taniej na włąsną rękę.

Awatar użytkownika
Mg-trans

Post autor: Mg-trans »

Wszystkie firmy maja inne procedury ja mam 19 lat nie zaciekawa opinię w bik a pomimo to dostałem leasing i jestem zadowolony na ich stronie sa wszystkie informacje zadzwonie i napiszcie jak wam poszło:) Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Jarosław Król
Administracja

Post autor: Jarosław Król »

Leasing samochodów osobowych, dostawczych i ciężarowych z dmc do 3,5t dla nowej firmy to nie jest problem.
Zwłaszcza jesłi samochód jest nowy. Z używanymi może być trudniej, ale i tak kilka firm leasingowych finansuje również używki dla świeżych firm.

Sprawa była już wyjaśniana na forum wiele razy. :)

Awatar użytkownika
rkt

Post autor: rkt »

Od ilu wacha sie % pierwszej wplaty na nowego dostawczaka dla nowej firmy ? i w jakich firmach sa one dostepne

Awatar użytkownika
Michał Krupiński
PRO

Post autor: Michał Krupiński »

rkt pisze:Od ilu wacha sie % pierwszej wplaty na nowego dostawczaka dla nowej firmy ? i w jakich firmach sa one dostepne
Jeśli chodzi o procent wpłaty to różnie to bywa.
Najmniej to będzie z 10%, częściej jest 15-20%.

Co do firm, to możliwe, że to będzie dla Ciebie pomocne:
Zapytanie ofertowe jedno do 40 firm leasingowych
"Doradca finansowy to człowiek, który obraca twoimi pieniędzmi do momentu, w którym się skończą."

OFERTY LEASINGU NA FORUM:
Wyszukiwarka Leasingu | Najprostszy sposób pozyskania ofert leasingu od wielu firm (bez pośredników)

Awatar użytkownika
Lui
PRO

Post autor: Lui »

Mg-trans pisze::lol: raifaisen bank nowa firma może działać od 2 dni mają swoje auta na stronie
Od kiedy to Raiffeisen Leasing ma ofertę uproszczoną dla nowych firm? :shock: :shock:
Oni nawet nie mają procedury uproszczonej tylko wszystko jest z weryfikacją sytuacji finansowej korzystającego. :roll:
Z kryzysem finansowym jest jak z piłką nożną - wszyscy się teraz na nim znają.

Wyszukiwarka Leasingu | Najprostszy sposób pozyskania ofert leasingu od wielu firm (bez pośredników)

Awatar użytkownika
leasing dla nowych firm

Post autor: leasing dla nowych firm »

Leasing dla takiej firmy jest możliwy...
obecnie zostały wprowadzone specjalne oferty dla nowopowstałych firm, od takich firm nie wymagane są dokumenty finansowe...

Awatar użytkownika
Lui
PRO

Post autor: Lui »

leasing dla nowych firm pisze:Leasing dla takiej firmy jest możliwy...
obecnie zostały wprowadzone specjalne oferty dla nowopowstałych firm, od takich firm nie wymagane są dokumenty finansowe...
Gdzie zostały wprowadzone? W Raiffeisen Leasing?
Z kryzysem finansowym jest jak z piłką nożną - wszyscy się teraz na nim znają.

ODPOWIEDZ