Koniec samochodów z kratką od 1 stycznia 2011 raczej pewny
Regulamin forum
Forum leasingowe, na którym możesz zapytać o wszystko, co jest związane z leasingiem i wynajmem długoterminowym. Odpowiedzi udzielają eksperci i osoby z branży, ale panuje tu luźna atmosfera bez regulaminowego rygoru, więc nie krępuj się dyskutować. Zachęcamy także do wyrażania swoich opinii o leasingodawcach i dzielenia się swoimi doświadczeniami.
Forum leasingowe, na którym możesz zapytać o wszystko, co jest związane z leasingiem i wynajmem długoterminowym. Odpowiedzi udzielają eksperci i osoby z branży, ale panuje tu luźna atmosfera bez regulaminowego rygoru, więc nie krępuj się dyskutować. Zachęcamy także do wyrażania swoich opinii o leasingodawcach i dzielenia się swoimi doświadczeniami.
Re: Koniec samochodów z kratką od 1 stycznia 2011 raczej pewny
Ja tylko zwracam uwagę na inną stronę medalu, a co ktoś z tym zrobi to mnie nie obchodzi.
Cytując klasyka "to jest moje zdanie i ja się z nim zgadzam".Hoover pisze:Ja tylko zwracam uwagę na inną stronę medalu, a co ktoś z tym zrobi to mnie nie obchodzi.

Z kryzysem finansowym jest jak z piłką nożną - wszyscy się teraz na nim znają.
OFERTY LEASINGU NA FORUM:
Wyszukiwarka Leasingu | Najprostszy sposób pozyskania ofert leasingu od wielu firm (bez pośredników)
Wyszukiwarka Leasingu | Najprostszy sposób pozyskania ofert leasingu od wielu firm (bez pośredników)
Cytując klasyka "to jest moje zdanie i ja się z nim zgadzam".![]()

Janek to ma złote usta!

Zgadzam się z Hooverem.
Wszędzie trąbią jakby ta sprawa była przesądzona. To samo było w tamtym roku i pół roku temu. Nikt nie wyciąga wniosków chyba tylko na tym forum piszą ludzie trochę bardziej przytomni.
Jednak normalny ludek z Pcimia wie tylko, że zlikwidują mu kratkę bo w gazecie tak napisali.
Wszędzie trąbią jakby ta sprawa była przesądzona. To samo było w tamtym roku i pół roku temu. Nikt nie wyciąga wniosków chyba tylko na tym forum piszą ludzie trochę bardziej przytomni.
Jednak normalny ludek z Pcimia wie tylko, że zlikwidują mu kratkę bo w gazecie tak napisali.
A to prawdaWszędzie trąbią jakby ta sprawa była przesądzona.
Z kryzysem finansowym jest jak z piłką nożną - wszyscy się teraz na nim znają.
- Michał Krupiński
- PRO
Okej, okej.Ja tylko zwracam uwagę na inną stronę medalu, a co ktoś z tym zrobi to mnie nie obchodzi.

Ja też tylko zwracam uwagę na to, że trzeba samemu myśleć.

Potwierdzam Waszą obserwację, że niestety media informują jakby wejście w życie ograniczeń było już przesądzone.
To samo było wcześniej kiedy kolejne daty się nie potwierdzały.
Robią to zresztą nie tylko media, ale również importerzy i dealerzy samochodowi, pracownicy salonów, także firm leasingowych, itd.
Owszem - istnieje ogromna szansa, że ograniczenie wejdzie, ale nie jest to w żadnym razie uchwalone, więc wypadałoby być uczciwym i przekazywać informację, że jest to wielce prawdopodobne, ale właśnie jeszcze nie przesądzone....
No, ale cóż zrobić... popyt się nakręca.

"Doradca finansowy to człowiek, który obraca twoimi pieniędzmi do momentu, w którym się skończą."
Rok temu był inny prezydent. Teraz maja wiekszy komfort i wiecej czasu, ale raczej do konca pazdziernika musza sie ogarnac tak czy inaczejTak czy inaczej przypomnę może, że w ubiegłym roku dokładnie 20 października dowiedzieliśmy się, że rząd odpuszcza wprowadzenia ograniczeń VAT z początkiem 2010 roku.
Sorki za OT ale nie chce tworzyc nowego watku. Jezeli zmiany wejda w zycie bedzie mozna wymontowac krate?
Będzie można przekwalifikować samochód na osobowy i wyjąć kratę. Zabawa kosztuje kilkaset złotych.Kriskg86 pisze:Sorki za OT ale nie chce tworzyc nowego watku. Jezeli zmiany wejda w zycie bedzie mozna wymontowac krate?
Jak się zmieni rodzaj auta na osobowe, to chyba VAT trzeba będzie zwrócić :/