Carwash Investment (myjnie bezdotykowe) - hit czy raczej kit

Pytania podatkowe, wiadomości z branży leasingowej, sprzęt poleasingowy, dyskusje ogólne
Regulamin forum
Forum leasingowe, na którym możesz zapytać o wszystko, co jest związane z leasingiem i wynajmem długoterminowym. Odpowiedzi udzielają eksperci i osoby z branży, ale panuje tu luźna atmosfera bez regulaminowego rygoru, więc nie krępuj się dyskutować. Zachęcamy także do wyrażania swoich opinii o leasingodawcach i dzielenia się swoimi doświadczeniami.
Awatar użytkownika
Witek05

Re: Carwash Investment (myjnie bezdotykowe) - hit czy raczej kit

Post autor: Witek05 »

Powiem tak, znam Prezesa od wielu lat, takich wałków ile on narobił, tylu komorników ilu miał, tyle niespłaconych kredytów, tyle firm krzaków to dla 100 ludzi by starczyło, a nasze piękne banki, prokuratura, sądy są tak średniowieczne, że u nich czas reakcji to 5 lat.

Uzyskaj najlepsze możliwe warunki Leasingu i Ubezpieczenia GAP

Wyszukiwarka Leasingu  - Otrzymasz oferty od bankowych leasingodawców. Porównasz warunki i unikniesz kosztownych błędów.

Kalkulator Ubezpieczenia GAP  - Kupisz dobry GAP fakturowy taniej na włąsną rękę.

Awatar użytkownika
Matti
PRO/Moderator

Post autor: Matti »

Gość pisze: Czy Ty przypadkiem nie reprezesntujesz interesów ,,chłopaków ,, z Carwasha ?, [...] Chcesz dać szansę ,,zlodziejaszkom,, na wykręcenie się z opresji. [...] masz wątpliwości to się tam sam udaj.
:lol:

Czy Ty w ogóle czytałeś ten wątek? Jeśli tak, to masz poważne problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Kogo, jak kogo, ale oskarżanie Michaela o "pomaganie" firmie, o której tutaj mowa po tym, jak sam wyczerpująco opisał problem i musiał się "szarpać" z jednym z reprezentantów CI, to po prostu kpina. To, że pisze bez emocji, czy podnietki, jak niektórzy (rozumiem ich rozżalenie po utopieniu swoich pieniędzy), nie znaczy, że chce się od razu bratać z tą firmą i jej przedstawicielami. Zwyczajnie chce zachować cywilizowany poziom tej dyskusji.
"Nie znam się na tym, więc tym chętniej się wypowiem..." --> FAIL!

Awatar użytkownika
Michał Krupiński
PRO

Post autor: Michał Krupiński »

Zwyczajnie chce zachować cywilizowany poziom tej dyskusji.
Dziękuję - dokładnie o to chodzi! ;)

Patrzę np. na wpis, który pojawił się przed Mattiego i co widzę? Żadnych konkretnych informacji, a jedynie wylewanie pomyj.
Skąd mamy wiedzieć, że to w ogóle prawda?
Zaraz będą tu wpisy, że ten czy tamten to złodziej, bo się napił wódki, a wiadomo, że każdy pijak to złodziej. :roll:

Po prostu apeluję o trzymanie jakiegoś poziomu, a nie zamienianie tego wątku w ściek.

Jak ktoś jest rozżalony, ale nie ma zamiaru pisać tu nic konkretnego, a tylko dać upust swoim emocjom, to niech lepiej płacze sobie w domu do poduszki, bo takimi wpisami tylko podważa się wiarygodność tego tematu, a przy okazji zupełnie nikomu się nie pomaga! :evil:
"Doradca finansowy to człowiek, który obraca twoimi pieniędzmi do momentu, w którym się skończą."

OFERTY LEASINGU NA FORUM:
Wyszukiwarka Leasingu | Najprostszy sposób pozyskania ofert leasingu od wielu firm (bez pośredników)

Awatar użytkownika
gregore

Post autor: gregore »

Michael pisze: Dziękuję - dokładnie o to chodzi! ;)

Patrzę np. na wpis, który pojawił się przed Mattiego i co widzę? Żadnych konkretnych informacji, a jedynie wylewanie pomyj.
Skąd mamy wiedzieć, że to w ogóle prawda?
Zaraz będą tu wpisy, że ten czy tamten to złodziej, bo się napił wódki, a wiadomo, że każdy pijak to złodziej. :roll:

Po prostu apeluję o trzymanie jakiegoś poziomu, a nie zamienianie tego wątku w ściek.
Tak czytam tą Waszą ostatnią przepychankę i ręce mi opadają, nad czy tu się zatanawiać i nadczym drogi Michaelu polemizować? wystarczy zweryfikować adres siedziby firmy, który znacznie odbiega od danych znajdujacych się w KRS (informacje jawne) zobaczyć czy wogóle ktoś tam z nami będzie chciał porozmawiać, a może lepiej tak nadzwyczajniej zadzwonić-może jakieś widmo odbierze?, a jak już odbierze to proszę umówić się przynajmniej na audyt dwóch zrealizowanych podkreślam zrealizowanych a nie kupionych myjni, dopiero wtedy beżdziemy mogli ocenić czy mamy do czynienia z Kitem czy Hitem :-),
NAJLEPSZYM MOŻE WYJŚCIEM JEST ZWRÓCENIE SIĘ ZA POŚREDNICTWEM TEGO FORUM, ABY UJAWNIŁ SIĘ CHUĆ JEDEN SZCZĘŚLIWY, ZE WSPÓŁPRACY Z CARWASH INVESTMENT I POCHWALIŁ NAM SIĘ WSZYSTKIM NA CZYM TO SZCZĘŚCIE POLEGAŁO I GDZIE TO SIĘ ZNAJDUJE TA JEGO MYJNIA :-)
Ja w każdym razie, nie powierzyłbym, im swoich pieniędzy. Czeka mnie z nimi duża przeprawa prawna ,moi prawnicy już się do tego przygotowują.

Awatar użytkownika
Michał Krupiński
PRO

Tak czytam tą Waszą ostatnią przepychankę i ręce mi opadają, nad czy tu się zatanawiać i nadczym drogi Michaelu polemizować?
Przecież to, ze jest to firma zupełnie niewiarygodna wiadomo już od dawna, a ja sam (i nie tylko ja) na tym forum pisałem o tym już ponad rok temu! Jak tylko pojawił się ten temat i ktoś z użytkowników zapytał o tą firmę, od razu na to zwróciliśmy uwagę, że jeśli nawet nie jest to piramida finansowa, to przynajmniej ich zapewnienia o rentowności, itd. są - jak sam to określiłem - konfabulacją.
Pisałem tak, bo mi osobiście jest dobrze znany temat myjni bezdotykowych.

Więc tu faktycznie nie ma nad czym polemizować czy tej firmie warto powierzyć pieniądze, bo ja osobiście nie powierzyłbym im nawet 10 złotych!
Podkreślam to!

Tu po prostu chodzi o to, żeby nie robić z tego tematu magla! A takich było kilka wpisów na przestrzeni ostatnich 2-3 tygodni.
Tak jak wspomniałem - nie dość, że nikomu takie wpisy nie pomagają, to dodatkowo obniżają wiarygodność tego tematu.
That's all.
"Doradca finansowy to człowiek, który obraca twoimi pieniędzmi do momentu, w którym się skończą."

Wyszukiwarka Leasingu | Najprostszy sposób pozyskania ofert leasingu od wielu firm (bez pośredników)

Awatar użytkownika
Jarosław Król
Administracja

Post autor: Jarosław Król »

Nie ma nad czym dywagować.
Kolejne posty w stylu magla jeżeli się pojawią będą przenoszone do archiwum.

Awatar użytkownika
Michał Krupiński
PRO

Ok. To wracając do tematu:
gregore, Skoro spotkało Cię to nieszczęście, to może napisz na ten temat trochę więcej. Jaki był mechanizm namawiania Cię, na który z tych programów inwestycyjnych się zdecydowałeś, itd?
Jakie próby odzyskania pieniędzy podjąłeś? Jak długo już walczysz, itd.?

To wszystko może bardziej pozwoli nam zrozumieć czy to była od początku zaplanowana piramida finansowa, która ze względu na specyfikę produktu (długi okres powstawania myjni) zawaliła się szybciej niż miała, czy też było to w założeniu uczciwe przedsięwzięcie, ale prowadzone przez dyletantów, którzy nie podołali sprawie.

Może będą to też jakieś wskazówki dla osób, które tu trafią, a które podzielają Twój los. W kupie raźniej i można sobie pomóc. :!:

Awatar użytkownika
leasingmaniak
PRO

Post autor: leasingmaniak »

gregore pisze: Czeka mnie z nimi duża przeprawa prawna ,moi prawnicy już się do tego przygotowują.
lol
Oplułem monitor

Masz swoich prawników a wpakowałeś kasę w taki słaby deal. :lol:
nie ściemniaj

Awatar użytkownika
Gregore

Post autor: Gregore »

leasingmaniak pisze:
gregore pisze: Czeka mnie z nimi duża przeprawa prawna ,moi prawnicy już się do tego przygotowują.
lol
Oplułem monitor

Masz swoich prawników a wpakowałeś kasę w taki słaby deal. :lol:
nie ściemniaj
Czy ja powiedziałem, że wpakowałem swoje pieniążki w ten ,,SUPER,,interes ?, na drugi raz nie pluj w ten monitro tylko uważnie czytaj co się pisze, bo Twoje zachowanie nie najlepiej może o Tobie świadczyć !!!, Moje rozliczenia prawno-finansowe z tą firmą dotyczą całkiem innych relacji !!! o których wybacz, ale na tym forum, do póki nie załatwię tematu w sposób właściwy,dla tego typu ,,dżentelmenów,, nie będę pisał.
Michaelu z tego samego powodu co pisałem powyżej nie mogę nakreslić bardziej szczegółowo problemu jaki mam z tą firmą, w każdym razie duży szacunek dla Twojej postawy

Awatar użytkownika
Michał Krupiński
PRO

Michaelu z tego samego powodu co pisałem powyżej nie mogę nakreslić bardziej szczegółowo problemu jaki mam z tą firmą,
Rozumiem - zasugerowałem się kontekstem poprzednich wypowiedzi, stąd uznałem, że "zainwestowałeś" w ten cały "system". :)
Podejrzewam, że dotyczy to też kolegi leasingmaniak. :)

Gregore, Pamiętaj, proszę, żeby informować nas na forum co dzieje się z tą firmą, jeśli będziesz miał jakieś nowe, ważne informacje - oczywiście jeśli będzie to coś czym będziesz mógł podzielić się publicznie.
Thx

Zablokowany