Carwash Investment (myjnie bezdotykowe) - hit czy raczej kit

Pytania podatkowe, wiadomości z branży leasingowej, sprzęt poleasingowy, dyskusje ogólne
Regulamin forum
Forum leasingowe, na którym możesz zapytać o wszystko, co jest związane z leasingiem i wynajmem długoterminowym. Odpowiedzi udzielają eksperci i osoby z branży, ale panuje tu luźna atmosfera bez regulaminowego rygoru, więc nie krępuj się dyskutować. Zachęcamy także do wyrażania swoich opinii o leasingodawcach i dzielenia się swoimi doświadczeniami.

Uzyskaj najlepsze możliwe warunki Leasingu i Ubezpieczenia GAP

Wyszukiwarka Leasingu  - Otrzymasz oferty od bankowych leasingodawców. Porównasz warunki i unikniesz kosztownych błędów.

Kalkulator Ubezpieczenia GAP  - Kupisz dobry GAP fakturowy taniej na włąsną rękę.

Awatar użytkownika
Zorro

Re: Carwash Investment (myjnie bezdotykowe) - hit czy raczej kit

Post autor: Zorro »

Niedługo, niedługo :)) Petelka się zaciska. Szczurek Zenon, Prosiaczek Adrian i Tasiemiec Zdzisław myslą, że są sprytni. Popełnili duży błąd, obrazili inteligencję kilku osób a tego nikt nie lubi. Jeszcze trochę cierpliwości :))

Awatar użytkownika
Jarosław Król
Administracja

Post autor: Jarosław Król »

Zorro pisze:Niedługo, niedługo :)) Petelka się zaciska. Szczurek Zenon, Prosiaczek Adrian i Tasiemiec Zdzisław myslą, że są sprytni. Popełnili duży błąd, obrazili inteligencję kilku osób a tego nikt nie lubi. Jeszcze trochę cierpliwości :))
Przypominam o zaleceniu i prośbie administracji o nie popełnianie w tym wątku postów, które nie wnoszą nic poza przekazem emocjonalnym. Dziękuję.

Awatar użytkownika
Zorro

Post autor: Zorro »

Ok. Masz rację. To powinno być forum o leasingu a nie o CWI. Trzeba się z dyskusją przenieść gdzie indziej.
carwashinvestment@o2.pl

pozdrawiam,

Zorro

Awatar użytkownika
Michał Krupiński
PRO

Post autor: Michał Krupiński »

Ok. Masz rację. To powinno być forum o leasingu a nie o CWI. Trzeba się z dyskusją przenieść gdzie indziej.
carwashinvestment@o2.pl

pozdrawiam,

Zorro
Dyskusja może sobie tu trwać w najlepsze - chyba nikomu nie przeszkadza, a wręcz może pomóc!

Chodzi tylko o to, żeby panować nad nerwami, choć wiem że czasem jest to trudne jeśli ktoś czuje się oszukany, wykorzystany, itp.
"Doradca finansowy to człowiek, który obraca twoimi pieniędzmi do momentu, w którym się skończą."

OFERTY LEASINGU NA FORUM:
Wyszukiwarka Leasingu | Najprostszy sposób pozyskania ofert leasingu od wielu firm (bez pośredników)

Awatar użytkownika
janek

Post autor: janek »

witam , również zostałem oszukany , tylko problem w tym ,że do tej pory o tym nie wiedziałem , najpierw wpłaciłem na rezerwację działki , jednak na szczęście zrezygnowałem z myjni , ale dałem się namówić na ten program inwestycyjny , na 11 czy 12% , do tej pory myślałem ,że wszystko jest w porządku . Nie miałem nigdy takich doświadczeń , co teraz powinienem zrobić do firmy dodzwonić się oczywiście nie mogę .

Awatar użytkownika
Gość

Post autor: Gość »

Witam,
Czytam i odnosze wrażenie, że oprócz byłych i obecnych współpracowników to nikt tu nie wchodzi, ciekawe. To że taka firma prosperuje i zatrudnia 60 osób to też o czymś świadczy – ludzie są naiwni, przecież to nie pierwsza afera, tzn nie pierwsza firma, dzięki której naiwni stracą pieniądze.
Może coś konstruktywnego:
Niech wpisują się tu Ci którzy stracili pieniądze, niech podaja kwoty i adres @, może pojawią się firmy windykacyjne, króre pomoga odzyskac pieniadze lub ich czesc. Na swoich stronach podaja info o zabezpieczeniach, może nie wszystko stracone.
Mam pytanie, czy ktos z tematem był na policji czy tez wszyscy naiwni wypisuja na forach?
Kolejne: czy ktos dostal te odsetki, które liczyli od wpłaconego kapitalu?
Kolejne: a co z tymi którzy mieli spora kase i budowali rekami carwash Invest wlasne myjnie? Są te myjnie czy ich nie ma?

I ostatnie: gdzie w tym kraju jest policja, prokuratura i inne organy ścigania? Ten interes ciagnie się od kilkunastu miesięcy a ludzie się już pozwalniali.

Awatar użytkownika
Michał Krupiński
PRO

Post autor: Michał Krupiński »

I ostatnie: gdzie w tym kraju jest policja, prokuratura i inne organy ścigania? Ten interes ciagnie się od kilkunastu miesięcy a ludzie się już pozwalniali.
Zasadniczo to nie są instytucje do przeciwdziałania ewentualnym przestępstwom gospodarczym tylko do ich wykrywania i ścigania już w momencie kiedy przestępstwo miało miejsce...

W tym konkretnym przypadku ciężko jest nawet stwierdzić czy przestępstwo miało/ma miejsce czy też są to jedynie kłopoty wynikające tego, że przerosło ich zadanie i teraz wszystko się sypie.

Poza tym, żeby np. prokuratura się zajęła jakąś sprawą to trzeba ją jeszcze o tym powiadomić - to nie jest Wielki Brat (na szczęście). ;)
"Doradca finansowy to człowiek, który obraca twoimi pieniędzmi do momentu, w którym się skończą."

OFERTY LEASINGU NA FORUM:
Wyszukiwarka Leasingu | Najprostszy sposób pozyskania ofert leasingu od wielu firm (bez pośredników)

Awatar użytkownika
Gość

janek pisze:witam , również zostałem oszukany , tylko problem w tym ,że do tej pory o tym nie wiedziałem , najpierw wpłaciłem na rezerwację działki , jednak na szczęście zrezygnowałem z myjni , ale dałem się namówić na ten program inwestycyjny , na 11 czy 12% , do tej pory myślałem ,że wszystko jest w porządku . Nie miałem nigdy takich doświadczeń , co teraz powinienem zrobić do firmy dodzwonić się oczywiście nie mogę .
nie czekaj na nic , tylko jak najszybciej powiadom prokuraturę, chłopaki szykuja ostatni wałek w Carwashu polegajacy na oddzierżawieniu naiwniakom działek , których nie są właścicielami, takich działek z gotowymi pozwoleniami na budowę jest dokładnie obecnie 5szt.

Awatar użytkownika
Gość

Gość pisze:Witam,
Czytam i odnosze wrażenie, że oprócz byłych i obecnych współpracowników to nikt tu nie wchodzi, ciekawe. To że taka firma prosperuje i zatrudnia 60 osób to też o czymś świadczy – ludzie są naiwni, przecież to nie pierwsza afera, tzn nie pierwsza firma, dzięki której naiwni stracą pieniądze.
Może coś konstruktywnego:
Niech wpisują się tu Ci którzy stracili pieniądze, niech podaja kwoty i adres @, może pojawią się firmy windykacyjne, króre pomoga odzyskac pieniadze lub ich czesc. Na swoich stronach podaja info o zabezpieczeniach, może nie wszystko stracone.
Mam pytanie, czy ktos z tematem był na policji czy tez wszyscy naiwni wypisuja na forach?
Kolejne: czy ktos dostal te odsetki, które liczyli od wpłaconego kapitalu?
Kolejne: a co z tymi którzy mieli spora kase i budowali rekami carwash Invest wlasne myjnie? Są te myjnie czy ich nie ma?

Chodzi Ci chyba o myjnie budowane za pieniądze niby Carwasha pod banderą spółki BWE PRO (ciekawi udziałowcy), myjnie zostały nie skończone lub są w trakcie ,,rozgrzebania,, . Budowy, nie ma za co je skończyć i w co wyposażyć nie ma pieniążków na maszynownie, facet który miał opracować technologie pod produkcje własnych urządzeń dla Carwasha, jak się zorientował, że ,,Prezesunio z Chłopakami,, chce go wydupkać, szybko się ewakuował i założył własną firmę, z tego co wiem interes całkiem dobrze mu się rozhulał, miał gość łeb a nie siano w głowie jak te pajace.

Zablokowany