Leasing używanego audi A4
Regulamin forum
Forum leasingowe, na którym możesz zapytać o wszystko, co jest związane z leasingiem i wynajmem długoterminowym. Odpowiedzi udzielają eksperci i osoby z branży, ale panuje tu luźna atmosfera bez regulaminowego rygoru, więc nie krępuj się dyskutować. Zachęcamy także do wyrażania swoich opinii o leasingodawcach i dzielenia się swoimi doświadczeniami.
Forum leasingowe, na którym możesz zapytać o wszystko, co jest związane z leasingiem i wynajmem długoterminowym. Odpowiedzi udzielają eksperci i osoby z branży, ale panuje tu luźna atmosfera bez regulaminowego rygoru, więc nie krępuj się dyskutować. Zachęcamy także do wyrażania swoich opinii o leasingodawcach i dzielenia się swoimi doświadczeniami.
Leasing używanego audi A4
Witam interesuje mnie leasing używanego audi a4 samochód będzie 2-3 letnie.
Wiec interesuje mnie jaki mniej więcej by był koszt całkowity takiego leasingu operacyjnego ? samochód warty jest około 85 000.
Wpłata własna z 30% myślę i okres leasingu to 36-48 miesięcy.
Wiem że nie możecie mi podać od tak o kwoty, ale mniej więcej jak to wychodzi, chodzi mi o koszt całkowity . Czy całkowity koszt w 115% jest realny ?
Wiec interesuje mnie jaki mniej więcej by był koszt całkowity takiego leasingu operacyjnego ? samochód warty jest około 85 000.
Wiem że nie możecie mi podać od tak o kwoty, ale mniej więcej jak to wychodzi, chodzi mi o koszt całkowity . Czy całkowity koszt w 115% jest realny ?
Re: Leasing używanego audi A4
Przy tej wpłacie na 36 miesięcy powinno być nawet mniej niż 115%. Przy 48 miesiącach będzie gdzieś tyle lub minimalnie więcej.ow60 pisze:Witam interesuje mnie leasing używanego audi a4 samochód będzie 2-3 letnie.
OFERTY LEASINGU NA FORUM:
Wyszukiwarka Leasingu | Najprostszy sposób pozyskania ofert leasingu od wielu firm (bez pośredników)
Wyszukiwarka Leasingu | Najprostszy sposób pozyskania ofert leasingu od wielu firm (bez pośredników)
Koszt całkowity przy 36 miesiącach powinien wyjść poniżej 113% , a przy 48 miesiącach koło 116%
Gdzie Wam się udaje takie drogie oferty sprzedawać ?
Ale ja w korporacji robię, więc może jestem lekko skrzywiony
pozdrawiam

pozdrawiam
Czapki z głów.Agio pisze:Gdzie Wam się udaje takie drogie oferty sprzedawać ?
pozdrawiam
Człowiek chciał się zorientować w poziomie kosztów.
Nie wiadomo jeszcze jaki to ma być samochód i z jakiego źródła, bo ma być używka. O firmie też nie wiadomo ile działa ,etc.
Ja oferty bym nie przedstawił wiedząc tylko tyle. Także nie wiem o co cho?

Witam,
w przypadku leasingu na 36 miesięcy możliwy jest koszt całkowity na poziomie ok.115%. Wpływ na całkowitą sumę opłat ma wysokość wykupu – im niższy wykup, tym koszt leasingu mniejszy.
Pozdrawiam
Barbara Podlaszuk
w przypadku leasingu na 36 miesięcy możliwy jest koszt całkowity na poziomie ok.115%. Wpływ na całkowitą sumę opłat ma wysokość wykupu – im niższy wykup, tym koszt leasingu mniejszy.
Pozdrawiam
Barbara Podlaszuk
no wiec firma roczna ale bez jakichs wielkich dochodów
interesuje mnie wykup 1%
takie sumy % co podali forumowicze dotyczą opcji z wykupem za 1% wartości ?
interesuje mnie wykup 1%
takie sumy % co podali forumowicze dotyczą opcji z wykupem za 1% wartości ?
taktakie sumy % co podali forumowicze dotyczą opcji z wykupem za 1% wartości ?