Carwash Investment (myjnie bezdotykowe) - kontynuacja

Pytania podatkowe, wiadomości z branży leasingowej, sprzęt poleasingowy, dyskusje ogólne
Regulamin forum
Forum leasingowe, na którym możesz zapytać o wszystko, co jest związane z leasingiem i wynajmem długoterminowym. Odpowiedzi udzielają eksperci i osoby z branży, ale panuje tu luźna atmosfera bez regulaminowego rygoru, więc nie krępuj się dyskutować. Zachęcamy także do wyrażania swoich opinii o leasingodawcach i dzielenia się swoimi doświadczeniami.
Awatar użytkownika
naiwny10

Re: Carwash Investment (myjnie bezdotykowe) - kontynuacja

Post autor: naiwny10 »

USUNIĘTE

Uzyskaj najlepsze możliwe warunki Leasingu i Ubezpieczenia GAP

Wyszukiwarka Leasingu  - Otrzymasz oferty od bankowych leasingodawców. Porównasz warunki i unikniesz kosztownych błędów.

Kalkulator Ubezpieczenia GAP  - Kupisz dobry GAP fakturowy taniej na włąsną rękę.

Awatar użytkownika
naiwny10

Teraz to już naprawdę można zapomnieć o jakichkolwiek pieniądzach. Spółkę reprezentuje teraz Pan ROBERT FRANCISZEK SZYPULSKI (’72), który został ostatnio prezesem kilku podobnych spółek (upadające i zalegające z płatnościami wobec wierzycieli) np. BUDUJ Z NAMI Sp. z o.o.;RESPIR Sp. z o.o.;GALA Sp. z o.o.;PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-BUDOWLANE MARYLANDSp. z o.o.;ZAKŁADY MIĘSNE "CARNIS" Sp. z o.o.

Awatar użytkownika
naiwny10

Przejeżdżając ostatnio przez Żory zauważyłem, że budowa myjni rozpoczęta przez Carwash Investment jest spokojnie kontynuowana przez spółkę TURBO MYJNIE KRS 0000383545 z siedzibą 40-246 KATOWICE ulica PORCELANOWA 10, która nawet nie zmieniła znaków graficznych używanych w programie inwestycyjnym Carwash. Co ciekawe pod tym samym adresem zarejestrowano już spółkę powiązaną osobami z Carwash a mianowicie /usunięte/. Obie te spółki kontynuują inwestycje rozpoczęte w ramach programu inwestycyjnego i mam nadzieję, że nie robią tego z pieniędzy zebranych przez Carwash od naiwnych inwestorów. Czy jest jeszcze ktoś kto zagląda na to forum i ma jakieś informacje o tych dziwnych powiązaniach?

Awatar użytkownika
Michał Krupiński
PRO

Post autor: Michał Krupiński »

Co ciekawe pod tym samym adresem zarejestrowano już spółkę powiązaną osobami z Carwash a mianowicie /usunięte/.
A jakiego jest to rodzaju powiązanie z osobami z Carwash?
Może to jest ktoś kto pracował dla Carwash, ale skoro temat padł, to po prostu znając branżę ciągnie to dalej na swój rachunek.
A że kontakty, know-how itd. zostały, to może ciągnie, ale już uczciwie/rzetelnie?

Ja nie wiem jak jest - tylko pytam.
Po prostu sam fakt istnienia "powiązań" osobowych, to chyba trochę za mało. Pytanie jakiego rodzaju są to powiązania?
"Doradca finansowy to człowiek, który obraca twoimi pieniędzmi do momentu, w którym się skończą."

OFERTY LEASINGU NA FORUM:
Wyszukiwarka Leasingu | Najprostszy sposób pozyskania ofert leasingu od wielu firm (bez pośredników)

Awatar użytkownika
naiwny10

USUNIĘTE

Awatar użytkownika
mlc

Post autor: mlc »

Czy mógłby ktoś się podzielić kontaktem do kancelarii prowadzącej sprawę poszkodowanych przez CWi ? Z góry dziękuję.

Awatar użytkownika
actimel888

Post autor: actimel888 »

Witam, jestem kolejnym pokrzywdzonym. Czy jest już coś wiadomo w sprawie przebywania Adriana G. ? Czy prokuratura lub policja już ustaliła miejsce jego zamieszkania/przebywania ? Czy został już doprowadzony do prokuratury, sądu ? Czy jest jeszcze ktoś tutaj na forum kto wie coś więcej w tej sprawie i czy jest jakaś szansa na odzyskanie pieniędzy ?

Awatar użytkownika
Tomasz Piotrowski
PRO

Post autor: Tomasz Piotrowski »

actimel888 pisze:Witam, jestem kolejnym pokrzywdzonym. Czy jest już coś wiadomo w sprawie przebywania Adriana G. ? Czy prokuratura lub policja już ustaliła miejsce jego zamieszkania/przebywania ? Czy został już doprowadzony do prokuratury, sądu ? Czy jest jeszcze ktoś tutaj na forum kto wie coś więcej w tej sprawie i czy jest jakaś szansa na odzyskanie pieniędzy ?
To dzieje się coś w tej sprawie przed prokuraturą, sądem?
Człowiek ukrywa się czy po prostu nie odbiera pism?

Awatar użytkownika
actimel888

Post autor: actimel888 »

Jestem kolejnym poszkodowanym, nie zgłaszałem jeszcze nigdzie faktu wyłudzenia ode mnie pieniędzy, ponieważ nie zainwestowałem dużej kwoty, niestety teraz jest mi ona potrzebna i chciałbym się dowiedzieć czy coś wiadomo w sprawie Car Wash Investement i czy prezes CWI Pan Adrian G. został już doprowadzony do prokuratury czy może się ukrywa? Proszę o informacje.

ODPOWIEDZ