Ubezpieczenie GAP kupisz teraz na FmLeasing.pl
- FmLeasing.pl
- FmLeasing.pl
Ubezpieczenie GAP kupisz teraz na FmLeasing.pl
Szczegóły: Ubezpieczenie GAP w leasingu
http://www.FmLeasing.pl | Kontakt: news(at)fmleasing.pl
Re: Ubezpieczenie GAP kupisz teraz na FmLeasing.pl
I bardzo dobrze 

Z kryzysem finansowym jest jak z piłką nożną - wszyscy się teraz na nim znają.
OFERTY LEASINGU NA FORUM:
Wyszukiwarka Leasingu | Najprostszy sposób pozyskania ofert leasingu od wielu firm (bez pośredników)
Wyszukiwarka Leasingu | Najprostszy sposób pozyskania ofert leasingu od wielu firm (bez pośredników)
To jakis porzadny GAP?
Z tabeli wynika ze jest tani, ale czy dobry?

Z tabeli wynika ze jest tani, ale czy dobry?

W przypadku firm leasingowych sprawy nie są już tak jasne, gdyż w momencie zawarcia polisy, to właśnie ona, jako właściciel pojazdu w umowie leasingu otrzyma odszkodowanie z tytułu ubezpieczenia GAP i to ona będzie mogła najpierw tą kwotą dysponować... (przypis z forum leasing)
????
Leasingi oferują GAP, jest zawsze cedowany na użytkownika !!!
Niezależny, obiektywny, "oferty bez pośredników" zaczął zarabiać na forumowiczach
????
Niezależny, obiektywny, "oferty bez pośredników" zaczął zarabiać na forumowiczach

Masz kolego rację, mam ubezpieczenie w millennium l. Jest wypisane na moją działalność. O co tu chodzi ?gość pisze:W przypadku firm leasingowych sprawy nie są już tak jasne, gdyż w momencie zawarcia polisy, to właśnie ona, jako właściciel pojazdu w umowie leasingu otrzyma odszkodowanie z tytułu ubezpieczenia GAP i to ona będzie mogła najpierw tą kwotą dysponować... (przypis z forum leasing)
????
- Michał Krupiński
- PRO
Zawsze?gość pisze:????
Chyba nie bardzo.

Mam przed sobą różne warunki GAP z firm leasingowych i ubezpieczającym jak i ubezpieczonym jest w nich... firma leasingowa!
O cesji jakoś wzmianek nie widzę.
Nie przejmuj się - na pewno GAP nie dostaniesz tu drożej niż u źródła, a o leasingu nawet nie wspomnę, bo już firmy leasingowe mają nas trochę dość....Niezależny, obiektywny, "oferty bez pośredników" zaczął zarabiać na forumowiczach

Ale cóż... sami tłumaczymy firmom leasingowym, żeby przestały rywalizować między sobą kosztem całkowitym, a zaczęli zwracać uwagę klientom na inne - dużo istotniejsze swoje atuty niż oferta tańsza o 5 złotych na racie od konkurenta i wyróżniali się w ten sposób.
Widać jednak muszą do tego dojrzeć (jak wino) - jestem przekonany, że to forum przyspieszy czas leżakowania.

Dobrze wiedzieć, że jest firma, która ma takie rozwiązanie - dzięki za info.Nissan Navara pisze:Masz kolego rację, mam ubezpieczenie w millennium l. Jest wypisane na moją działalność. O co tu chodzi ?
Aż jutro poproszę o szczegóły i warunki i dam znać tu na forum co i jak. Jeszcze raz thx.
"Doradca finansowy to człowiek, który obraca twoimi pieniędzmi do momentu, w którym się skończą."
- Michał Krupiński
- PRO
Podobno! Okaże się za jakiś czas!To jakis porzadny GAP?

A tak serio - jest to GAP Autoprotectu - podczas rozmów wywarli na nas dobre wrażenie.

Nie bez znaczenia dla nas był również fakt, że z GAP tej firmy korzysta już jedna z dużych firm leasingowych, która do spraw ubezpieczeniowych przywiązuje dużą wagę (nie wiem czy to nie jakaś tajemnica handlowa więc nie będę pisał o którą firmę chodzi), ale powiedzmy, że jest to jedna z pierwszej trójki i nie chodzi o EFL...

Tak jak w artykule przewodnim jest podkreślone - "u nas" ważne jest to, że ubezpieczonym jest leasingobiorca, a nie leasingodawca.
No i cena jest taka jak u źródła - bez żadnych dodatkowych prowizji, itp.

"Doradca finansowy to człowiek, który obraca twoimi pieniędzmi do momentu, w którym się skończą."
- Jarosław Król
- Administracja
Wszystko fajnie tylko dlaczego zwracasz się per kolego do samego siebie? Logów się nie oszuka.Nissan Navara pisze:Masz kolego rację, mam ubezpieczenie w millennium l. Jest wypisane na moją działalność. O co tu chodzi ?

Chluby Millennium Leasing Twój styl reklamy polegający na udawaniu kilku osób raczej nie przyniesie.

- Tomasz Piotrowski
- PRO
Przecież nie musisz płacić za dostęp do forum i wiedzy na nim. To o co kamą?gość pisze:zaczął zarabiać na forumowiczach

- Michał Krupiński
- PRO
No dobra - jakieś pytania jeszcze o GAP? 
Jakieś wątpliwości, uwagi, itd.
Naprawdę - proszę nie krępować się zadawać pytania o to ubezpieczenie. Nadal jest ono dość egzotyczne w naszym kraju i rzadko kto wie coś więcej na ten temat. Także śmiało można pytać! Na wszystko będziemy odpowiadać!

Jakieś wątpliwości, uwagi, itd.
Naprawdę - proszę nie krępować się zadawać pytania o to ubezpieczenie. Nadal jest ono dość egzotyczne w naszym kraju i rzadko kto wie coś więcej na ten temat. Także śmiało można pytać! Na wszystko będziemy odpowiadać!