Ubezpieczenie GAP kupisz teraz na FmLeasing.pl

Porady i pomoc w uzyskaniu finansowania pojazdów i sprzętu. Także dyskusje o wynajmie długoterminowym. Sprawy związane z przebiegiem leasingu, użytkowaniem przedmiotu, cesje, wykup i zakończenie umowy
Awatar użytkownika
FmLeasing.pl
FmLeasing.pl

Ubezpieczenie GAP kupisz teraz na FmLeasing.pl

Post autor: FmLeasing.pl »

http://www.FmLeasing.pl | Kontakt: news(at)fmleasing.pl

Uzyskaj najlepsze możliwe warunki Leasingu i Ubezpieczenia GAP

Wyszukiwarka Leasingu  - Otrzymasz oferty od bankowych leasingodawców. Porównasz warunki i unikniesz kosztownych błędów.

Kalkulator Ubezpieczenia GAP  - Kupisz dobry GAP fakturowy taniej na włąsną rękę.

Awatar użytkownika
Lui
PRO

Re: Ubezpieczenie GAP kupisz teraz na FmLeasing.pl

Post autor: Lui »

I bardzo dobrze :)
Z kryzysem finansowym jest jak z piłką nożną - wszyscy się teraz na nim znają.

OFERTY LEASINGU NA FORUM:
Wyszukiwarka Leasingu | Najprostszy sposób pozyskania ofert leasingu od wielu firm (bez pośredników)

Awatar użytkownika
rooster
PRO

Post autor: rooster »

To jakis porzadny GAP? :oops:
Z tabeli wynika ze jest tani, ale czy dobry? ;) :oops:

Awatar użytkownika
gość

Post autor: gość »

W przypadku firm leasingowych sprawy nie są już tak jasne, gdyż w momencie zawarcia polisy, to właśnie ona, jako właściciel pojazdu w umowie leasingu otrzyma odszkodowanie z tytułu ubezpieczenia GAP i to ona będzie mogła najpierw tą kwotą dysponować... (przypis z forum leasing)

????
Leasingi oferują GAP, jest zawsze cedowany na użytkownika !!!

Niezależny, obiektywny, "oferty bez pośredników" zaczął zarabiać na forumowiczach :oops:

Awatar użytkownika
Nissan Navara

Post autor: Nissan Navara »

gość pisze:W przypadku firm leasingowych sprawy nie są już tak jasne, gdyż w momencie zawarcia polisy, to właśnie ona, jako właściciel pojazdu w umowie leasingu otrzyma odszkodowanie z tytułu ubezpieczenia GAP i to ona będzie mogła najpierw tą kwotą dysponować... (przypis z forum leasing)

????

Niezależny, obiektywny, "oferty bez pośredników" zaczął zarabiać na forumowiczach :oops:
Masz kolego rację, mam ubezpieczenie w millennium l. Jest wypisane na moją działalność. O co tu chodzi ?

Awatar użytkownika
Michał Krupiński
PRO

Post autor: Michał Krupiński »

gość pisze:????
Zawsze?
Chyba nie bardzo. ;)

Mam przed sobą różne warunki GAP z firm leasingowych i ubezpieczającym jak i ubezpieczonym jest w nich... firma leasingowa!
O cesji jakoś wzmianek nie widzę.
Nie przejmuj się - na pewno GAP nie dostaniesz tu drożej niż u źródła, a o leasingu nawet nie wspomnę, bo już firmy leasingowe mają nas trochę dość.... :twisted:

Ale cóż... sami tłumaczymy firmom leasingowym, żeby przestały rywalizować między sobą kosztem całkowitym, a zaczęli zwracać uwagę klientom na inne - dużo istotniejsze swoje atuty niż oferta tańsza o 5 złotych na racie od konkurenta i wyróżniali się w ten sposób.
Widać jednak muszą do tego dojrzeć (jak wino) - jestem przekonany, że to forum przyspieszy czas leżakowania. ;)
Nissan Navara pisze:Masz kolego rację, mam ubezpieczenie w millennium l. Jest wypisane na moją działalność. O co tu chodzi ?
Dobrze wiedzieć, że jest firma, która ma takie rozwiązanie - dzięki za info.
Aż jutro poproszę o szczegóły i warunki i dam znać tu na forum co i jak. Jeszcze raz thx.
"Doradca finansowy to człowiek, który obraca twoimi pieniędzmi do momentu, w którym się skończą."

Wyszukiwarka Leasingu | Najprostszy sposób pozyskania ofert leasingu od wielu firm (bez pośredników)

Awatar użytkownika
Michał Krupiński
PRO

To jakis porzadny GAP?
Podobno! Okaże się za jakiś czas! :twisted: :lol: :lol:

A tak serio - jest to GAP Autoprotectu - podczas rozmów wywarli na nas dobre wrażenie. :D Prezentują filozofię biznesu polegającą na zarabianiu za zadowoleniu klienta, a nie na zgarnięciu składki i potem olewaniu tematu. Mam nadzieję, że z czasem to wrażenie się nie zmieni.

Nie bez znaczenia dla nas był również fakt, że z GAP tej firmy korzysta już jedna z dużych firm leasingowych, która do spraw ubezpieczeniowych przywiązuje dużą wagę (nie wiem czy to nie jakaś tajemnica handlowa więc nie będę pisał o którą firmę chodzi), ale powiedzmy, że jest to jedna z pierwszej trójki i nie chodzi o EFL... :lol:

Tak jak w artykule przewodnim jest podkreślone - "u nas" ważne jest to, że ubezpieczonym jest leasingobiorca, a nie leasingodawca.
No i cena jest taka jak u źródła - bez żadnych dodatkowych prowizji, itp. ;)
"Doradca finansowy to człowiek, który obraca twoimi pieniędzmi do momentu, w którym się skończą."

Awatar użytkownika
Jarosław Król
Administracja

Post autor: Jarosław Król »

Nissan Navara pisze:Masz kolego rację, mam ubezpieczenie w millennium l. Jest wypisane na moją działalność. O co tu chodzi ?
Wszystko fajnie tylko dlaczego zwracasz się per kolego do samego siebie? Logów się nie oszuka. ;)

Chluby Millennium Leasing Twój styl reklamy polegający na udawaniu kilku osób raczej nie przyniesie. :)

Awatar użytkownika
Tomasz Piotrowski
PRO

Post autor: Tomasz Piotrowski »

gość pisze:zaczął zarabiać na forumowiczach :oops:
Przecież nie musisz płacić za dostęp do forum i wiedzy na nim. To o co kamą? :roll:

Awatar użytkownika
Michał Krupiński
PRO

No dobra - jakieś pytania jeszcze o GAP? :)
Jakieś wątpliwości, uwagi, itd.

Naprawdę - proszę nie krępować się zadawać pytania o to ubezpieczenie. Nadal jest ono dość egzotyczne w naszym kraju i rzadko kto wie coś więcej na ten temat. Także śmiało można pytać! Na wszystko będziemy odpowiadać! :)

Zablokowany