Leasing samochodu używanego - wiedza w pigułce
- Michał Krupiński
- PRO
Leasing samochodu używanego - wiedza w pigułce
Pytania o leasing samochodów używanych pojawiają się dość regularnie - stwierdziłem, że czas zrobić takie małe kompendium i dodać je do forumowego FAQ. Jeśli ktoś po lekturze będzie miał jeszcze jakieś uwagi, to bardzo proszę o dopisywanie się w tym temacie. Będę wtedy edytował pierwszy post.
...
Czytaj dalej: Leasing samochodów używanych - wszystko na ten temat
...
Czytaj dalej: Leasing samochodów używanych - wszystko na ten temat
- Michał Krupiński
- PRO
Re: Leasing samochodu używanego - wiedza w pigułce
Troszkę się rozpisałem, ale zależało mi, żeby ktoś kto ma nikłe pojęcie o leasingu samochodów używanych po lekturze powyższego wiedział już przynajmniej o co w tym wszystkim chodzi.
Dostajemy w sumie sporo telefonów i e-mail'i z pytaniami tego typu, gdzie widać, że dla kogoś jest to zupełnie nowy temat, więc mam nadzieję, że będzie to przydatna informacja.
Gdyby ktoś z Was uznał, że jeszcze coś pominąłem, warto o czymś wspomnieć, dodać, skorygować, to bardzo proszę o uwagi, opinie i wpisy.
Dostajemy w sumie sporo telefonów i e-mail'i z pytaniami tego typu, gdzie widać, że dla kogoś jest to zupełnie nowy temat, więc mam nadzieję, że będzie to przydatna informacja.
Gdyby ktoś z Was uznał, że jeszcze coś pominąłem, warto o czymś wspomnieć, dodać, skorygować, to bardzo proszę o uwagi, opinie i wpisy.
"Doradca finansowy to człowiek, który obraca twoimi pieniędzmi do momentu, w którym się skończą."
OFERTY LEASINGU NA FORUM:
Wyszukiwarka Leasingu | Najprostszy sposób pozyskania ofert leasingu od wielu firm (bez pośredników)
OFERTY LEASINGU NA FORUM:
Wyszukiwarka Leasingu | Najprostszy sposób pozyskania ofert leasingu od wielu firm (bez pośredników)
- Jarosław Król
- Administracja
- Jarosław Król
- Administracja
przydatne info, dzięki
- Jarosław Król
- Administracja
Miał miejsce mały updejt poradnika (nie pierwszy zresztą) - link w pierwszym poście. W razie czego proszę pytania o leasing używek zadawać w tym właśnie wątku.
Ciekawi mnie kwestia jak firmy leasingowe podchodzą do kwestii serwisowania samochodu używanego zakupionego w leasingu. Czy wymagane jest serwisowanie jedynie w ASO?
- Jarosław Król
- Administracja
Tu znajdziesz odpowiedź: https://www.fmleasing.pl/porady/serwiso ... y-okresoweLeasing-zainteresowany pisze:Ciekawi mnie kwestia jak firmy leasingowe podchodzą do kwestii serwisowania samochodu używanego zakupionego w leasingu. Czy wymagane jest serwisowanie jedynie w ASO?