Krytycznym okiem o ofertach samochodów w abonamencie i wynajmie długoterminowym
- FmLeasing.pl
- FmLeasing.pl
Krytycznym okiem o ofertach samochodów w abonamencie i wynajmie długoterminowym
Krytycznym okiem o ofertach samochodów w abonamencie
...
Czytaj dalej: Po co wymyślono auta w abonamencie?
...
Czytaj dalej: Koniec wynajmu długoterminowego może być bolesny, jeśli przeinwestowałeś
...
Czytaj dalej: Po co wymyślono auta w abonamencie?
...
Czytaj dalej: Koniec wynajmu długoterminowego może być bolesny, jeśli przeinwestowałeś
http://www.FmLeasing.pl | Kontakt: news(at)fmleasing.pl
Re: Krytycznym okiem o ofertach samochodów w abonamencie i wynajmie długoterminowym
Moim zdaniem wymyślonym problemem jest ta demonizowana sprzedaż samochodu używanego. Jeżeli kupuję samochód nowy od dealera czy biorę w leasing (obojętnie) to nie ma problemu, żeby biorąc następny oddać poprzedni w rozliczeniu i też nie trzeba się z niczym męczyć.
Ja ostatnio oddawałem swoje auto do dealera jak brałem nowe w leasing (podziękowania dla Fmleasing
) i dostałem bardzo dobrą cenę. Dlatego dla mnie ta zaleta oddawania samochodu przy abonamancie zamiast bujania się ze starym to jest wymyślony problem.
Ja ostatnio oddawałem swoje auto do dealera jak brałem nowe w leasing (podziękowania dla Fmleasing

- Jarosław Król
- Administracja
Re: Krytycznym okiem o ofertach samochodów w abonamencie i wynajmie długoterminowym
Kolejna publikacja z rodzaju "krytycznym okiem":
Koniec wynajmu długoterminowego może być bolesny, jeśli przeinwestowałeś
Koniec wynajmu długoterminowego może być bolesny, jeśli przeinwestowałeś
- Jarosław Król
- Administracja
W nawiązaniu do artykułu - w niektórych firmach można używane auto dalej wynajmować i to z korzystniejszą ratą. Tak jest chyba w Arvalu