Porady i pomoc w uzyskaniu finansowania pojazdów i sprzętu. Także dyskusje o wynajmie długoterminowym. Sprawy związane z przebiegiem leasingu, użytkowaniem przedmiotu, cesje, wykup i zakończenie umowy
Witam,
dostałem kilka ofert przez wyszukiwarkę leasingu, ale jak dla mnie to za dużo informacji i mam zawrót głowy. pomożecie w wyborze? co muszę podać, jakie informacje albo może ktoś się odezwie na priv?
Cześć,
Chyba najprościej będzie jak skorzystasz z Pomocy w analizie ofert leasingu, umów, OWUL.
Jeśli wcześniej skorzystałeś z Wyszukiwarki Leasingu, to na e-mail na pewno dostałeś informację o takiej możliwości wykonania analizy (bezpłatnie).
Witaj,
Tak jak Tomek napisał, możesz w każdej chwili skorzystać z analizy, która całkiem nieźle podsumowuje i zbiera kluczowe informacje, podaje też obliczone RRSO.
W razie czego możesz też pisać do mnie. Adres e-mail znajdziesz tutaj
"Doradca finansowy to człowiek, który obraca twoimi pieniędzmi do momentu, w którym się skończą."
Dzięki za wszystkie odpowiedzi. W weekend zbiorę wszystko co dostałem i prześlę do analizy. Ile mogę czekać na odpowiedź? Te podane 24 godziny to rzeczywisty termin?
damian3k pisze:Dzięki za wszystkie odpowiedzi. W weekend zbiorę wszystko co dostałem i prześlę do analizy. Ile mogę czekać na odpowiedź? Te podane 24 godziny to rzeczywisty termin?
damian3k pisze:Dzięki za wszystkie odpowiedzi. W weekend zbiorę wszystko co dostałem i prześlę do analizy. Ile mogę czekać na odpowiedź? Te podane 24 godziny to rzeczywisty termin?
Zazwyczaj jest krócej niż 24 godziny.
Wczoraj wieczorem wysłałem a przed chwilą już dostałem analizę. Muszę powiedzieć, że jestem pod wrażeniem zaangażowania.